Poštovani,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da Udruženje sudija/sudaca u Federaciji Bosne i Hercegovine, zajedno sa Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji Bosne i Hercegovine, Centrima za edukaciju sudija i javnih tužilaca Republike Srpske, Udruženjem sudija Bosne i Hercegovine, Udruženjem sudija Republike Srpske, Udruženjem sudija Suda Bosne i Hercegovine, Udruženjem žena sudija Bosne i Hercegovine, Udruženjem sudija Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine, Udruženjem tužilaca Bosne i Hercegovine, Udruženjem tužitelja/tužilaca Federacije Bosne i Hercegovine, Udruženjem tužilaca Republike Srpske, Advokatskim komorama Federacije Bosne i Hercegovine, Advokatskim komorama Republike Srpske, Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine te Centrom za istraživanje politike suprotstavljanja kriminalitetu (CPRC) organiziraju

 

XXI SAVJETOVANJE IZ KRIVIČNOPRAVNE OBLASTI

„IZAZOVI PRAVOSUĐA U PROCESUIRANJU NOVIH I TRADICIONALNIH OBLIKA KRIMINALITETA“

Neum, hotel „Zenit“, 31.maj/svibanj - 03.juna/lipnja.2023. godine

 

Troškove sudjelovanja na savjetovanju učesnici snose sami. Za učešće na savjetovanju potrebno je da svaki sud, tužilaštvo, institucija ili učesnik osobno izvrše rezervaciju smještaja za vrijeme trajanja savjetovanja. Planirani dolazak i registracija učesnika na savjetovanju je 31.05.2023. godine a savjetovanje počinje 01.06.2023. i traje do 03.06.2023. godine.

 

Na sljedećim linkovima možete preuzeti pozivno pismo, obrazac za prijavu učesnika I obrazac za rezervaciju hotelskih usluga.

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2023. godinu

Prijava

Go to top