Poštovane/i,

Na osnovu Programa početne obuke i programa stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2022. godinu, obavještavamo Vas da se u organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u Neumu 09. i 10. juna/lipnja 2022. godine održava XIX Međunarodno savjetovanje iz građanske oblasti na temu: „Aktuelnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne prakse“.

Pismo Organizatora /letak u prilogu/, sa svim detaljima o načinu prijave, smještaja,  iznosu kotizacije i broju računa poslovne banke.

Program obuhvata i okrugli sto na temu: „Ujednačavanje sudske prakse u području privatnog prava-recezentna sudska praksa“, u saradnji sa Visokim sudskim i tužilačkim vijećem, Advokatskom i Notarskom komorom Federacije BiH.

Prijave za XIX Međunarodno savjetovanje kao i dokazi o naknadi za sudjelovanje /kotizaciji/ se podnose direktno Pravnom fakultetu u Mostaru putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili putem faxa: + 387 36 337 163

ili na adresu Sveučilište u Mostaru, Pravni fakultet, Matice hrvatske b.b., 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina.

 

Prijave sa uplatom kotizacije možete izvršiti najkasnije do 07. juna/lipnja 2022. godine.

 

 

Obzirom da je XIX  Međunarodno savjetovanje uvršteno u Program početne obuke i program stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2022. godinu CEST F BIH, prisustvo Savjetovanju nosilaca pravosudnih funkcija, za koje Centar vodi službenu evidenciju u bazi podataka i evidenciju prisustva na edukaciji u 2022. godini,  priznaće se u minimum obavezne obuke za 2022. godinu.

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2023. godinu

Prijava

Go to top