Poštovane/i,

S posebnim zadovoljstvom Vam predstavljamo Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2018. godinu kreiran i sačinjen od Centra za edukaciju sudija i tužilaca a odobren od  Visokog sudskog i tužilačkog vijeće Bosne i Hercegovine.

Uvažavajući prvenstveno prijedloge i preporuke pravosudnih institucija za obukom kao i obaveze prema strateškim dokumentima u Bosni i Hercegovini, te preporuke stalne komisije za edukaciju VSTV BiH, kreirali smo Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2018. godinu, koji obuhvata oko 170 edukativinh aktivnosti koje će biti realizirane u okviru početne, kontinuirane i specijalističkih obuka.
Štamapani primjerci Programa 2018 vrlo brzo će biti dostavljeni svim sudovima i tužilaštvima za sve nosioce pravosudnih funkcija.

Za više informacija možete se obratiti Centru za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili telefonom +387 33 562 550.

 

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2020. godinu

Prijava

Go to top