Poštovane-i,

Od 16. juna do 18. juna/lipnja 2017. godine u Neumu, održava se XV Međunarodno savjetovanje pod nazivom: “Aktuelnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne prakse“ u organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Klikom na slike dobit ćete vise informacija o Pismu organizatora sa detaljima o načinu prijavljivanja, iznosom kotizacije i žiro računom poslovne banke kojoj se uplata vrši.

    

Dani provedeni na Savjetovanju se priznaje u obaveznu obuku sudija i tužilaca u skladu sa Programom početne obuke i programom stručnog usavršavanja sudija i tužilaca u Federaciji Bosne i Hercegovine za 2017. godinu, pod uslovom da su učesnici stavili svoj potpis u odgovarajuće obrazce kod kolega iz Tajništva Međunarodnog savjetovanja.

Molimo da sve organizacione poslove u vezi Vašeg učešća na XV Međunarodnom Savjetovanju učinite na vrijeme i prijavite se organizatoru e-mailom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2020. godinu

Prijava

Go to top