Centar za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji Bosne i Hercegovine  u saradnji sa Centrom protiv krijumčarenja umjetninama CPKU i Ambasadom Republike Francuske, realizuje veoma značajnu i jedinstvenu temu „Ilegalna trgovina umjetninama u Bosni i Hercegovini“. Po prvi puta u Programu početne obuke i programu stručnog usavršavanja zastupljena tema seminara biće realizovana u Sarajevu 28. septembra/rujna 2016. godine. 

Tematske cjeline realizovati će istaknuti i iskusni izlagači: predstavnici Ambasade Republike Francuske, sudije Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine, historičari i stručnjaci ureda za borbu protiv krijumčarenja kulturnim dobrima OCBC. 

Pozivamo sudije, tužoce i struče saradnike da uzmu učešće na  izuzetno korisnom i interesantnom seminaru.

 

Dnevni red seminara možete preuzeti OVDJE.

Prijave zainteresiranih učesnika mogu se dostaviti Centru najkasnije do 20. septembra/rujna 2016. godine elektronskom poštom putem e-maila:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  i na fax: 033 445 475.

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2020. godinu

Prijava

Go to top